Välja rätt skönhetsbehandling

Fillers är en metod som används för att behandla olika områden i ansiktet. Det kan vara allt från tydliga fillers i kindben till mer mjuka fillers vid tinningar eller läppförstoring. En annan fillersbehandling som har blivit allt mer populär den senaste tiden kallas för Tear through och är perfekt när du vill se piggare ut kring ögonen. Här nedan följer lite matnyttig information om olika behandlingar och vilken du bör välja beroende på vilket område du vill behandla.

1. Tear through – Mörka ringar under ögonen beror till största del på avsaknad av volym och tunn hud, men det kan lika gärna bero på att du har mörka pigment just under ögonen som får helhetsintrycket att kännas mörkt och hängande. Med en konsultation av en läkare kan du få svar på om tear through är ett bra alternativ för dig eller om något annat rekommenderas.

2. Fillers kindben – När vi önskar oss mer definierade och framträdande kindben kan fillers vara ett passande alternativ. Resultatet ger ett snabbt lyft där även rynkor och fina linjer slätas ut. Fördelen här är även att du får direkta resultat och ingen direkt läkningstid. Behandlingen tar ca en halvtimme och de flesta upplever inte metoden som smärtsam.

3. Tinningar –Vid tinningarna kan det vara vanligt förekommande att volymen förloras, speciellt ju högre upp i åldern man kommer. För många är just tinningarna inte det första man tänker på, även om det är ett av de ställen där utseendet faktiskt åldras på. Genom att behandla området med fillers kan det göra stor skillnad för helhetsintrycket för dig, vilket är det viktigaste.

4. Läppförstoring –En av de vanligaste och enklastebehandlingarna som görs med fillers är just injektion i läpparna för ökad volym. Fördelen är att det går att justera läpparnas form för att få den önskade volymen som man har drömt om.