Vad gör du för att variera dig?

Det finns olika livsstilar som människor använder sig utav.
Det kan vara för att man ska kunna känna sig lite annorlunda eller helt enkelt variera sig i vardagen.
Att snusa är en del av en livsstil som innebär att man nästan alltid går omkring med en välsmakande BLCK Blueberry under läppen.

Snusning av nikotinpåsar är det bästa alternativet av all nikotinanvändning eftersom det bara finns fördelar förknippat med dessa.
Som rökare utgör man ett moment som kan irritera andra medmänniskor där röken är ett stort problem.
Rökning är mer skadligt för att man drar in rök i sina lungor som innehåller många skadliga ämnen.

En nikotinpåse stoppar man under läppen och det stör ingen i sin omgivning.
Tittar man på snus med tobak så kan även detta störa medmänniskor när man öppnar en snusdosa och sprider en skarp doft som inte sällan sticker i ögonen.
Nikotinpåsar har till motsvarighet till detta en mild frisk doft när man öppnar en dosa med BLCK Watermelon.

När man tittar på fler mer praktiska anledningar om varför nikotinpåsar är bättre så är det allra första man tänker på detaljen att man slipper gå ut i ur och skur för att ta sig ett bloss.
En prilla sitter bekvämt under läppen och syns inte utåt tack vare sin lilla storlek.
På arbetsplatser där man inte har möjligheten att gå ut för att röka så är det helt enkelt en stor fördel att bara kunna stoppa in en prilla.
En portion snus varar väldigt länge i smaken och man kan ha den över en timme om man vill det, som standard så har dom flesta snusare inne sin prilla en kvart till en halvtimme bara.

Tittar man på nikotinanvändningen i dom olika delarna av landet så är det oftare att personer väljer att snusa i kallare klimat uppe i norr.
Kvinnor tenderar att snusa alltmer i Sverige eftersom det finns inga argument till varför man ska röka istället utan tvärtom.

En nikotinpåse innehåller bara naturliga ingredienser och anses att vara veganskt.
Själva påsen är gjord av växtfibrer och innehållet är en tuggummi-baserad blandning som man tillsatt smakämnen och nikotinet i.
Eftersom denna typen av snus inte innehållet tobak så har det en mycket mildare smak vilket innebär en större frihet med smaksättningen.
Innan nikotinpåsarna fanns så var man begränsad till smaken av tobak där man försökte antingen dölja eller hitta något som fungerar tillsammans.
Starka smakprofiler som togs fram förr finns fortfarande kvar och mint är en av dom smaksättningarna som är omåttligt populär och som återfinns i dom allra flesta tillverkares smaksortiment.
Klassikern General återfinns numera som nikotinpåse under namnet General XR.

Nikotinpåsar är en snabbväxande marknad där det hela tiden dyker upp nya aktörer som vill erbjuda sina smakvarianter.
Uppfinningsrikedomen när det gäller smaker av nikotinpåsar verkar vara oändlig när nya smaker som PAZ Chai Latte dyker upp.
Svagare och mer diskreta smaker som ibland kan överraska som Dissident Apple.

Som snusare har man en stor smakvariation att välja mellan till motsats där rökare enbart har en smak.
Det är inte ovanligt att en snusare har med sig flera olika smaker under en dag så variationen blir ett rent nöje.

När det gäller styrkan på nikotinpåsar så kan detta variera kraftigt, en tillverkare anser att det är en svag variant när en annan med samma styrka visar att det är full styrka.
Alla tillverkare skriver inte ut nikotinmängden så man får ibland ta reda på styrkan på annat håll genom att söka på internet.
Vissa varumärken koncentrerar sig på mycket starkare snus så att dom som har ett större behov av nikotin ska få detta tillfredsställt.