Ska du flytta och vet inte vart du ska börja?

Vad gör man när man ska flytta?

Det är många saker att hålla reda på och ibland kan det vara överväldigande mycket på en gång.
Det första man ska börja med är att planera inför vilka dagar man ska göra själva flytten på och planera runtomkring detta.
Ta reda på om man har vänner och familj som kan hjälpa till eller om man blir tvungen att anlita en flyttfirma för detta.
Det är inte bara flytten som skall planeras utan även städningen måste göras.

Det finns många städfirmor som erbjuder flyttstädning Stockholm om du skulle befinna dig i det området, självklart finns det städfirmor överallt i vårt avlånga land men nu utgår vi ifrån att du befinner dig i Stockholmsområdet.
Flyttstädningen är den mest noggrannaste städningen som görs och ska man inte anlita firma för detta så bör man vara väl förberedd och börja tidigt så man hinner gå igenom alla detaljerna.

Kontakta flertalet städbolag Stockholm så du får en prisbild om hur mycket det kostar och så att du får tag på någon som är tillgänglig datumet som det behöver göras på.
Det är nästintill omöjligt att boka städning med kort varsel och dom som kan tar gärna ut en extra summa för detta, så var ute i god tid med din planering.
Kan vara så att ett flyttstädning pris kan variera väldigt kraftigt.

Ska du utföra allt själv så se till så att du skaffar dig tillräckligt med kartonger och passa på att städa och torka av allt  efter hand som du packar och flyttar runt på kartongerna.
Putsa fönster kan man med fördel göra några dagar innan flytten så du slipper det i sista minuten.
Det rummet som tar längst tid att städa är huvudsakligen köket där man har många skåp att gå igenom och oftast så har man en negligerad spis som behöver mycket putsande och skrubbande för att den ska bli ren.